De ce noi?

Alegerea perfecta

Gradinita de copii Bumblebees isi propune, in esenta, sa formeze copiilor de varsta prescolara o personalitate armonioasa, creativa ,atasata valorilor nationale si europene, inspirandu-se in actiunea sa educativa din principiile pedagogiei, asigurand un cadru educational foarte variat si performant. Exista in Constanta o preferinta in crestere a familiilor pentru educatia privata, argumentele acestora insistand asupra sigurantei pe care o ofera aceasta copiilor , atenta ingrijire si motivatie autentica din partea personalului didactic si administrativ, diversitatea de materiale si mijloace educative de care pot dispune copiii si nu in ultimul rand, garantia unei ingrijiri personalizate si adaptate permanent la nevoile individuale ale copiilor.

Bumblebees

GRADINITA Bumblebees este o gradinita recent infiintata din dorinta de a oferi copiilor si parintilor premisele unei formari cat mai frumoase a prescolarilor: educatie de calitate, alimentatie sanatoasa, un mediu placut si sigur in care este petrecut timpul.

Obiectivele noastre prioritare sunt urmatoarele:

Invatamant de calitate

In Gradinita Bumblebees copiii sunt admisi de la varsta de 1 an si 6 luni, fiind ingrijiti cu deosebita atentie, asigurandu-le programe de educatie anteprescolara. Limba engleza se preda in mod intensiv, zilnic.

  • asigurarea unui mediu ideal - cultural si educativ-pentru ca dezvoltarea copilului dvs.sa se desfasoare armonios in planul inteligentei, al creativitatii si al realizarii de sine;
  • preocuparea permanenta pentru a oferi copiilor dvs. caldura sufleteasca, lumina mintii, energia necesara parcurgerii cu succes a drumului catre scoala si viata.

Echipa noastra

Echipa de profesionisti!